Algemeen Ziekenhuis KLINA, Brasschaat (België)Campus Blairon, Turnhout (België)WCZ O.L.V. der 7 Weeën, Hoogstraten (België)RVT Sint Petrus, Turnhout (België)Sint Elizabeth Ziekenhuis, Turnhout (België)Mariaziekenhuis, Overpelt (België)Grosvenor Hill, Londen (VK)Stonehenge bezoekerscentrum (VK)Algemeen Ziekenhuis KLINA, Brasschaat (België)Campus Blairon, Turnhout (België)WCZ O.L.V. der 7 Weeën, Hoogstraten (België)RVT Sint Petrus, Turnhout (België)Sint Elizabeth Ziekenhuis, Turnhout (België)Mariaziekenhuis, Overpelt (België)Grosvenor Hill, Londen (VK)Stonehenge bezoekerscentrum (VK)Algemeen Ziekenhuis KLINA, Brasschaat (België)Campus Blairon, Turnhout (België)WCZ O.L.V. der 7 Weeën, Hoogstraten (België)RVT Sint Petrus, Turnhout (België)
HomePartnersContacteer ons

Nieuws

Turnova: grootste KWO-installatie van Vlaanderen

Publicatie in Installatie360 ♦ 2017-02-15

IFTech bouwt in hartje Turnhout aan Turnova, een multifunctioneel complex met ruimte voor winkels, wonen en een hotel.

Periskal [VIDEO]

2016-12-20

Voor de KWO bij Periskal bouwen we momenteel onze IFTECH-HPS (Heat Pump Skid) in Beringen.

Turnova: grootste KWO-installatie van Vlaanderen [VIDEO]

IFTech ontwerpt en bouwt de grootste KWO-installatie van Vlaanderen ♦ 2016-09-28

In hartje Turnhout wordt gebouwd aan Turnova, een multifunctioneel complex met ruimte voor winkels, wonen en een hotel. De verwarming en koeling wordt verzorgd door een KWO (Koude-Warmte-Opslag)-installatie, de grootste van Vlaanderen. Als gespecialiseerd aannemer ontwerpt en bouwt Iftech de installatie op basis van een vooraf bepaald aantal kW's aan verwarming en koeling tegen een afgesproken rendement. Het is uniek in België dat één partij de totale verantwoordelijkheid neemt voor de KWO-installatie, vanaf de putten tot en met de collectoren in de technische ruimte.

Riverlight project

High efficiency Carrier chillers used in pioneering Ground Source London district cooling and heating scheme ♦ 2016-02-09

Designed and installed by ground source system designer and installer IFTech Ltd, the environmentally sustainable scheme is believed to be the largest open loop ground source project of its kind in the UK.

Door de keuze voor KWO gaat het OCMW van Lommel voor optimaal comfort en duurzaamheid

Koeling en verwarming met prestatiegarantie ♦ 2015-07-16

Het OCMW opent een nieuw Woonzorgcentrum 'Hoevezavel' aan de Jan Davidlaan in Lommel. Voor dit nieuwe woonzorgcentrum, dat plaats biedt aan 210 personen, kiest men voor de combinatie van comfort en duurzaamheid.

KWO-Installatie voor nieuwe hoofdzetel Groep Van Roey

2015-05-12

Als een der grootste spelers op de Belgische bouwmarkt wil Groep Van Roey zelf uiteraard het goede voorbeeld geven op het vlak van duurzaam bouwen. Dat brengen ze in de praktijk bij hun nieuwe hoofdkantoor in Rijkevorsel. Op het vlak van verwarming en koeling kiezen ze voor een KWO-systeem met betonkernactivering. Daarvoor doen ze een beroep ip IFTech.

WZC Stede Akkers bespaart tot 60% primaire energie

2014-04-23

Het vaktijdschrift 'Installatie & Bouw" publiceert in haar nummer van februari/maart een artikel over het WZC Stede Akkers in Hoogstraten. Iftech levert de koude-warmteopslag voor dit project.

Zero energie-complex uitgerust met geothermisch systeem van IFTech

2014-04-15

Het nieuwe, met glas beklede hoofdkwartier van AGC Glass Europe in Louvain-la-Neuve krijgt een uitgebreide IFTech energieproductie-eenheid. Het gebouw maakt gebruik van geothermische energie. Het gesloten systeem zorgt tegelijkertijd voor verwarming en koeling van het 10.800m² grote gebouw

IFTech levert belangrijke input voor het klimaatplan van Gent

2013-10-14

De stad Gent bouwt aan een nieuw lokaal klimaatplan opgesteld om binnen haar bevoegdheden maatregelen te kunnen treffen om zuiniger om te gaan met energie en de CO2- productie te beperken. Binnen dit kader werden IFTech en GIM, een GIS bureau in het Leuvense, aangezocht om het potentieel aan geothermie, een belangrijke en bovendien klimaatvriendelijke energiebron, van stad Gent in kaart te brengen.

IFTech lanceert haar nieuwe website

2013-03-06

Met enige trots presenteren we onze nieuwe site.

IFTech "geothermie projecten" besparen op de energiefactuur

2013-01-15

Dankzij de participatie van Group Group Benvitec is IFTECH een design & build partner voor geothermie projecten in binnen- en buitenland.

Benvitec participeert in IFTech nv

2012-03-08

Group Benvitec uit Beringen heeft zich recentelijk geëngageerd te participeren in IFTech nv

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wij sturen ongeveer vier maal per jaar een nieuwsbrief uit met berichten over geothermie en over IFTech. U kunt zich vrijblijvend opgeven om automatisch de nieuwsbrief via e-mail te ontvangen. U kunt zich op elk moment afmelden door een e-mailbericht te sturen naar info@iftech.be.

E-mailadres:

Home

Geothermie

Diensten

Producten

Projecten Nieuws Vacatures Algemene voorwaarden