Algemeen Ziekenhuis KLINA, Brasschaat (België)Campus Blairon, Turnhout (België)WCZ O.L.V. der 7 Weeën, Hoogstraten (België)RVT Sint Petrus, Turnhout (België)Sint Elizabeth Ziekenhuis, Turnhout (België)Mariaziekenhuis, Overpelt (België)Grosvenor Hill, Londen (VK)Stonehenge bezoekerscentrum (VK)Algemeen Ziekenhuis KLINA, Brasschaat (België)Campus Blairon, Turnhout (België)WCZ O.L.V. der 7 Weeën, Hoogstraten (België)RVT Sint Petrus, Turnhout (België)Sint Elizabeth Ziekenhuis, Turnhout (België)Mariaziekenhuis, Overpelt (België)Grosvenor Hill, Londen (VK)Stonehenge bezoekerscentrum (VK)Algemeen Ziekenhuis KLINA, Brasschaat (België)Campus Blairon, Turnhout (België)WCZ O.L.V. der 7 Weeën, Hoogstraten (België)RVT Sint Petrus, Turnhout (België)
HomePartnersContacteer ons

IFTech n.v.

IFTech onderzoekt de haalbaarheid, ontwerpt en onderhoudt geothermische energiecentrales. Daarenboven begeleidt IFTech de bijhorende subsidie- en vergunningsdossiers.

IFTech n.v. werd opgericht in 2000 naar aanleiding van de succesvolle beëindiging van een overheids­opdracht van het VITO ter promotie van ondergrondse energieopslag. Reeds van in het begin blinken ze uit in het "design" gedeelte dankzij de verworven internationale geologische en hydrologische kennis van de oprichtende participanten, IFTech International en AGT (adviesbureau grond­water­technieken). Sinds begin 2012 ook Benvitec, een krachtige partner met businessunits gespecialiseerd in praktische engineering, kwaliteitsvol realiseren, opstarten en onderhouden van installaties participeert, blinken ze ook uit in het "build" gedeelte.

IFTech is uw design & build partner voor geothermie projecten in binnen- en buitenland met langdurende prestatie garantie. Geothermische energieopslag is de manier om op een economische en ecologische wijze koeling en verwarming aan uw gebouw te leveren.

Laatste nieuws

Turnova: grootste KWO-installatie van Vlaanderen

Publicatie in Installatie360
2017-02-15

IFTech bouwt in hartje Turnhout aan Turnova, een multifunctioneel complex met ruimte voor winkels, wonen en een hotel.

Periskal [VIDEO]

2016-12-20

Voor de KWO bij Periskal bouwen we momenteel onze IFTECH-HPS (Heat Pump Skid) in Beringen.

Turnova: grootste KWO-installatie van Vlaanderen [VIDEO]

IFTech ontwerpt en bouwt de grootste KWO-installatie van Vlaanderen
2016-09-28

In hartje Turnhout wordt gebouwd aan Turnova, een multifunctioneel complex met ruimte voor winkels, wonen en een hotel. De verwarming en koeling wordt verzorgd door een KWO (Koude-Warmte-Opslag)-installatie, de grootste van Vlaanderen. Als gespecialiseerd aannemer ontwerpt en bouwt Iftech de installatie op basis van een vooraf bepaald aantal kW's aan verwarming en koeling tegen een afgesproken rendement. Het is uniek in België dat één partij de totale verantwoordelijkheid neemt voor de KWO-installatie, vanaf de putten tot en met de collectoren in de technische ruimte.

Riverlight project

High efficiency Carrier chillers used in pioneering Ground Source London district cooling and heating scheme
2016-02-09

Designed and installed by ground source system designer and installer IFTech Ltd, the environmentally sustainable scheme is believed to be the largest open loop ground source project of its kind in the UK.

Meer nieuws

Home

Geothermie

Diensten

Producten

Projecten Nieuws Vacatures Algemene voorwaarden